Inova продукти

Inova

Фирма Inova Diagnostics е частна компания със седалище в Сан Диего, Калифорния. Лидер е в разработването и производството на иновативни технологии и диагностични маркери за автоимунни заболявания. Произвежда IVD апарати и реагенти, които се използват в клиничните лаборатории и болници по целия свят. Повече от 25 години, екипът на Inova Diagnostics работи заедно с научни изследователски колективи, които разработват биомаркери, подпомагащи профилактиката, диагностиката и лечението на пациенти с автоимунно заболяване. Фирмата предефинира автоимунните заболявания, посредством новаторски дух и решения, които могат да откликнат на нуждите на клиничната практика, да подобрят ефективността и качеството на тестирането.

Inova Diagnostics предлага цялостна гама от инструменти и реагенти, които позволяват диагностицирането, стадиране и проследяването на сложни заболявания: заболяване на съединителната тъкан, ревматоиден артрит, антифосфолипиден синдром, васкулит и цьолиакия.

Inova Diagnostics е част от Werfen, световен лидер в IVD с дългосрочен ангажимент за осигуряване на високо качество, иновативни решения за болници и клинични лаборатории за подобряване на грижите за пациентите. Други водещи дружества в Werfen са Instrumentation Laboratory (добре известен със своите реактиви за коагулационни инструменти и кръвно-газов анализ), Biokit (инструменти и консумативи за EIA) и Systelab (клиничен софтуер и свързаните с него IT решения).

Продуктова гама на Inova

Inova PDF